Delegații ar fi putut vota să o adopte ca politică AMA

Delegații ar fi putut vota să o adopte ca politică AMA

"A fost profunda mea onoare să o ajut pe Mary să aibă grija de sfârșitul vieții pe care și-o dorea," Roth a continuat, dar poziția AMA o provoacă "stres moral semnificativ."

"Îndemn AMA să respecte diferențele ireductibile fără să condamne sau să atace un set de credințe sau să marginalizeze mulți, mulți medici etici și îngrijitori," A concluzionat Roth.

John Cullen, MD, medic de familie din Valdez, Alaska, și președinte al Academiei Americane a Medicilor de Familie (AAFP), vorbind în numele acestuia, a îndemnat comitetul să nu adopte raportul actual.

Cullen a recunoscut că se simte "conflictual" despre problemă. El a recunoscut că în anii trecuți, el însuși susținuse că atâta timp cât durerea pacienților este controlată, aceștia nu vor simți nevoia să-și pună capăt vieții. Cu toate acestea, realitatea este că PAS / ajutorul pentru moarte este legal în șapte state și Washington D.C., a spus el, adăugând că suspectează că mai multe state vor "alătură-te acestor rânduri."

Și AAFP are colegi medic în acele state ai căror pacienți au acum dreptul legal urotrin in farmacii să le ceară ajutorul pentru a-și pune capăt vieții, "dacă sunt adulți și sunt terminali și competenți să ia decizii."

În octombrie, AAFP a adoptat o poziție "nici pro sau contra" ajutor medical în moarte, cunoscut sub numele de "neutralitate angajată."

În timp ce AAFP nu va face lobby, ca organizație, pentru a sprijini legalizarea sinuciderii asistate / asistență medicală în caz de moarte, Academia va sprijini legile care protejează medicii de urmărirea penală pentru asistența pacienților cu boli terminale în încheierea vieții lor în statele unde astfel de practici sunt legale.

În numele AAFP, Cullen a cerut trimiterea raportului, astfel încât AMA să clarifice modul în care medicii pot respecta drepturile și dorințele legale ale pacienților lor – "nu le abandonează atunci când îngrijirea este imposibilă."

Referindu-se la raport, Cullen a cerut CEJA să ia în considerare întrebarea: "Dacă asistența medicală la moarte este incompatibilă cu rolul medicilor de vindecător, cum rămânem angajați și ne asigurăm că sunt asigurate garanțiile necesare?"

Kevin Donovan, MD, director al Centrului Pellegrino pentru Bioetică Clinică și profesor la Universitatea Georgetown, vorbind în numele său și al centrului său, a spus că susține raportul Consiliului și a argumentat împotriva schimbării codului de etică medicală.

Donovan a cerut AMA să nu se declare "indiferent la sinucidere."

"Dacă nu echivalezi neutralitatea cu indiferența, s-ar putea să ai dreptate … [dar] tăcerea dă acordul. Deci, a nu vorbi împotriva acestui lucru este indirect o aprobare," A argumentat Donovan.

AMA nu ar adopta niciodată o poziție neutră față de altele "preocupări echivalente," cum ar fi mutilarea genitală feminină sau tortura prizonierilor, așa că luarea în considerare a unei poziții neutre în această situație pare irațională, a spus el.

"Orice retragere din tradiția noastră hipocratică pe care se bazează poziția AMA este neînțeleaptă și inutilă," el a spus.

Vernon Zurick, MD, radiolog din Boulder, Colorado, vorbind în numele său, a spus că sprijină raportul CEJA și este precaut cu privire la "panta foarte alunecoasa" că el crede că ar urma orice aprobare a unei politici neutre în jurul PAS.

În Colorado, unde PAS / aid-in-dying a fost adoptat în 2016, avocații au început să facă presiuni asupra spitalelor, "dintre care mulți au avut probleme etice," pentru a efectua practica, a spus Zurick.

"Neutralitatea este admisibilitate," Continuă Zurick. El și-a exprimat, de asemenea, îngrijorarea că sistemele de sănătate îngrijorate de reducerea costurilor ar putea influența practica PAS și ar putea afecta relația pacient-medic. El a citat "abuzuri" de către regretatul Jack Kevorkian, MD, care a petrecut 8 ani în închisoare după ce a fost condamnat pentru crimă de gradul al doilea pentru că a asistat la moartea a aproximativ 130 de persoane care sufereau de boli cronice și de obicei terminale care i-au solicitat ajutorul pentru a-și pune capăt vieții, New York Times.

"AMA a afirmat cu înțelepciune că nu ar trebui să ajutăm la executarea prizonierilor. Cred că trebuie să se analizeze cu atenție dacă oamenii sunt sau nu constrânși la moarte timpurie din motive [care nu sunt justificate] … Cred că avem alte modalități de a rezolva această problemă," Zurick a spus și a cerut adoptarea raportului.

Ultima actualizare 12 noiembrie 2018

Dezvăluiri

Niciuna dintre sursele citate nu a raportat conflicte de interese.

Acest articol este o colaborare între MedPage Today și:

CHICAGO – Camera delegaților din cadrul Asociației Medicale Americane (AMA) a votat luni să trimită discuția despre politica grupului cu privire la sinuciderea asistată de medic către Consiliul de administrație.

Un raport (începând cu p.75 din acest PDF) elaborat de Consiliul AMA pentru afaceri etice și judiciare (CEJA) a menționat că Codul de etică medicală al asociației prevede în prezent: "Sinuciderea asistată de medic este fundamental incompatibilă cu rolul medicului de vindecător." Dar, de asemenea, raportul părea să-i lase o deschidere, adăugând că, deși un medic ar putea să o vadă așa, "altul, la fel de bună-credință, înțelege că susținerea cererii de ajutor a unui pacient pentru a grăbi o moarte prevăzută să fie o expresie de îngrijire și compasiune."

În cele din urmă, însă, raportul CEJA nu a recomandat nicio modificare a politicii actuale, așa cum se menționează în codul de etică. Delegații ar fi putut vota să o adopte ca politică AMA. În cele din urmă, au votat 314-243 pentru a trimite problema înapoi administratorilor pentru deliberări ulterioare.

"Simțim că AMA a abandonat toți medicii care, prin credințele conștiinței, vor să sprijine pacienții cu acest lucru în statele în care este legal," a declarat Lynn Parry, MD, un delegat din Colorado, în numele grupului PacWest, care include delegați AMA din șase state occidentale care au legalizat asistența medicală pentru morți. "Personal, cred că trebuie să protejăm medicii din acele state și am solicita trimiterea înapoi."

Dar nu toată lumea a fost de acord. "CEJA … a înțeles," a spus F. Jeff White III, MD, un delegat din Louisiana care a vorbit pentru delegație. "Raportul abordează cu curaj trei puncte majore: dreptul de conștiință se va aplica în domeniile în care suicidul asistat de medic este legal; autonomia nu va constitui fundamentul etic sau moral fundamental pentru medicină; iar limba engleză oferă mărturii precise pentru a descrie această practică. Îndemn Parlamentul să respingă sesizarea și să adopte rapid acest raport extraordinar, remarcabil."

Ted Mazer, MD, un delegat din California, a subliniat acest lucru "corpul acestui raport a fost excelent [dar] concluzia că aceasta a fost o practică incompatibilă cu arta vindecării este ceva cu care sunt ferm dezacord și mulți dintre noi."

Prescrierea opioidelor

Delegații au aprobat, de asemenea, o rezoluție prin care se solicită AMA să colaboreze cu Asociația Colegiilor Medicale Americane, Asociația Americană de Osteopatie și alte organizații profesionale pentru a stabili linii directoare de educație opioidă pentru studenții la medicină și medicii în curs de formare, dar a existat o dezbatere cu privire la o modificare – adăugat de comitetul de referință care s-a ocupat de rezoluție – pentru a include și instruire pentru medicii practicanți.

"Amendamentul nostru asigură menținerea focalizării inițiale a [rezoluției] – pentru a remedia decalajul din materialele educaționale orientate către studenții la medicină și cursanții," a spus Maya Babu, MD, care a vorbit în numele Asociației Americane a Chirurgilor Neurologici. "Extinderea domeniului de aplicare al rezoluției subminează intenția acestei rezoluții, care se concentrează pe lacunele de pregătire a studenților la medicină și postuniversitare în educația opioidă."

"Suntem îngrijorați că extinderea rezoluției în acest mod va crea un proces enorm, potențial dificil și duplicativ pentru a dezvolta materiale educaționale care depășesc cu mult ceea ce este adecvat pentru studenții la medicină și pentru stagiari."

Dar unii delegați au insistat asupra faptului că formarea nu ar trebui să se limiteze la cursanți. "Evident, epidemia de opioide este ceva cu care trebuie să ne confruntăm cu toții," a spus Luke Selby, MD, membru al Consiliului pentru Educatie Medicala. "Mă îngrijorează scutirea medicilor practicanți de ținta acestor resurse, deoarece toți opioizii sunt prescriși de către medicii practicanți." În cele din urmă, delegații au votat pentru a lăsa medici practicanți în.

În alte chestiuni …

De asemenea, delegații:

A trimis către Consiliul de administrație un raport care abordează necesitatea ca medicii să își auto-evalueze competența de a oferi "îngrijire sigură și de înaltă calitate." Mai mulți delegați și-au exprimat îngrijorarea cu privire la faptul că nu a existat suficientă atenție pentru medicii care au probleme cognitive și, prin urmare, nu ar fi conștienți de faptul că aceștia nu mai pot îngriji în mod corespunzător pacienții. A aprobat o rezoluție prin care AMA a emis un raport care să explice pozițiile sale și recomandările pentru egalitatea de gen în medicină, "inclusiv clarificarea principiilor pentru societățile de stat și de specialitate, centrele medicale academice și alte entități care angajează medici." Rezoluția a solicitat, de asemenea, ca AMA să pledeze pentru structuri salariale bazate pe criterii obiective, neutre din punct de vedere al genului. A aprobat o rezoluție care se opune criminalizării avortului auto-indus. În mărturia făcută duminică în fața comisiei de referință, mai mulți delegați și-au exprimat sprijinul pentru rezoluție, menționând că incriminarea acestei acțiuni ar putea determina femeile să decidă să nu mai caute tratament ulterior, de teama încarcerării. A aprobat o rezoluție prin care AMA sprijină legile statale și federale care eliminarea barierelor în calea donării de organe, inclusiv adăugarea donației de organe ca condiție eligibilă în conformitate cu Legea privind concediul pentru familie și asistență medicală.

Camera delegaților își va continua deliberările marți, terminând ziua cu instalarea Barbara McAneny, MD, ca 173-a președinte al AMA.

Ultima actualizare 12 iunie 2018

Acest articol este o colaborare între MedPage Today și:

CHICAGO – Noile politici care vizează reducerea prejudecății de gen în cercetarea medicală au fost aprobate în cadrul reuniunii House of Delegate a Asociației Medicale Americane (AMA), marți.

Înainte ca audițiile să fie orbite, a existat un dezechilibru de gen în rândul muzicienilor din orchestrele simfonice, a spus Smitha Arekapudi, MD, delegat alternativ pentru Asociația Medicală a Statului Illinois, în timpul unei discuții în comisie înainte de aprobarea rezoluției.